- Zemiaky ošúpeme, nakrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Po uvarení scedíme a presunieme do väčšej misy.
- Na panvici rozpálime olej a orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu dozlatista. Pridáme k zemiakom a všetko spolu popučíme alebo premiešame.
- Do zmesi pridáme nasekanú petržlenovú vňať a strúhanú mozzarellu. Dobre premiešame – plnka je hotová.
- Pripravíme si tortilly: Na jednu nanesieme časť plnky a prikryjeme druhou tortillou. Vrch môžeme ešte posypať syrom.
- Tortillu opečieme z oboch strán na miernom ohni, kým nie je krásne zlatistá a chrumkavá. Opakujeme s ostatnými tortillami.
- Po dopečení tortilly nakrájame na trojuholníky a servírujeme s láskou a chuťou – pokojne s jogurtovým dipom, šalátom alebo len tak.


ZDROJ: https://sdp.nongdanct.com
Pages: 1 2