ZDROJ: https://sdp.nongdanct.com

Zemiakové tortilly hotové za chvíľu – ideálna večera pre každý deň

  1. Zemiaky ošúpeme, nakrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Po uvarení scedíme a presunieme do väčšej misy.
  2. Na panvici rozpálime olej a orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu dozlatista. Pridáme k zemiakom a všetko spolu popučíme alebo premiešame.
  3. Do zmesi pridáme nasekanú petržlenovú vňať a strúhanú mozzarellu. Dobre premiešame – plnka je hotová.
  4. Pripravíme si tortilly: Na jednu nanesieme časť plnky a prikryjeme druhou tortillou. Vrch môžeme ešte posypať syrom.
  5. Tortillu opečieme z oboch strán na miernom ohni, kým nie je krásne zlatistá a chrumkavá. Opakujeme s ostatnými tortillami.
  6. Po dopečení tortilly nakrájame na trojuholníky a servírujeme s láskou a chuťou – pokojne s jogurtovým dipom, šalátom alebo len tak.

ZDROJ: https://sdp.nongdanct.com

Zdieľajte!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Späť hore