ZDROJ: https://sdp.nongdanct.com

Svieži piškót s jablkami a mascarpone: Sladký dezert bez námahy

Tento ľahký piškótový zákusok s jablkovou vrstvou je ideálnou voľbou na akúkoľvek príležitosť – od rodinných osláv až po bežné popoludnie pri káve. Vďaka jednoduchosti prípravy a sviežej chuti si ho obľúbi každý. Pripravte si ho podľa nášho receptu a nechajte sa unášať jablkovo-mascarpone harmóniou!

Ingrediencie:

Piškótové cesto:

  • 4 bielky
  • 90 g práškového cukru
  • 4 žĺtky
  • 160 g hladkej pšeničnej múky

Jablková vrstva:

  • 2 kg jabĺk
  • 2 balíčky citrónového želé

Krém:

  • 250 ml smotany na šľahanie (min. 36 %)
  • 250 g mascarpone

Na ozdobu:

  • čokoládové lupienky
  • čokoládová poleva

Postup:

To nie je všetko. Pokračovanie článku nájdete na ďalšej strane

Zdieľajte!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Späť hore