Jablkové tornádo s čokoládou a kyslou smotanou: Šťavnatý hrnčekový koláč, ktorý si zamilujete!
Pripravte si tento neodolateľný jablkový koláč, ktorého jednoduchosť a šťavnatosť vás očarí. Inšpirácia z YouTube vás krok za krokom prevedie prípravou dokonalého dezertu, ideálneho na každú príležitosť.
Čo budeme potrebovať:
Cesto:
- 5 ks jabĺk
- 2 a 1/2 hrnčeka polohrubej múky
- 1 hrnček kryštálového cukru
- 1 hrnček mlieka
- 1/2 hrnčeka rastlinného oleja
- 2 vajcia
- 2 ČL škorice
- 2–3 PL kakaa
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 ČL jedlej sódy
- 1 balíček prášku do pečiva
Na potretie:
- Džem podľa chuti
Na polevu:
- 2 tégliky kyslej smotany
- 2 balenia čokolády
Na posypanie:
- Strúhaná čokoláda
Postup:
To nie je všetko. Pokračovanie článku nájdete na ďalšej strane ↓
Pages: 1 2